Itt kérheted SimAbove-fiókod végleges törlését. Add meg a fiókodhoz használt e-mail-címet, és 30 napon belül töröljük a fiókodat és minden kapcsolódó személyes adatot. A törlés után megerősítő e-mailt kapsz.
A beküldés gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot és Általános Szerződési Feltételeket.