Ștergerea contului

Aici poți solicita ștergerea definitivă a contului tău SimAbove. Introdu adresa de e-mail a contului și îți vom șterge contul și toate datele personale asociate în termen de 30 de zile. Vei primi un e-mail de confirmare când totul este gata.

Prin apăsarea butonului de trimitere, ești de acord cu Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.